Östervåla

Fest i Heby

Östervåla

Fotografering minisession

Har du gått och funderat på att föreviga din familj, barnen eller varför inte dig själv på bild, då finns nu möjligheten att boka en tid under en minisession fotografering! Läs mer eller boka direkt via: www.swallinfoto.se/minisession

Olpersgården i Skogbo – En unik släktgård

Olpersgården i Skogbo är en unik släktgård som varit i släkten i över 400 år och visas som privat gårdsmuseum. Under Fest i Heby är alla välkomna på guidade visningar där ni får höra släktens och gårdens historia och se de unika nästan 200-åriga väggmålningarna. Efter guidad tur kan ni avnjuta fika på gårdstunet.  … Fortsätt läsa Olpersgården i Skogbo – En unik släktgård

Heby spelar - Beatles

Pontus,Hampus,Christian och Jocke spelar Beatles-musik som ni kanske inte har hört eller så är det dina favoriter i Jockes lada i Östervåla.

Bokfika på Östervåla bibliotek!

Är du 6 till 9 år och gillar att läsa? Då är du varmt välkommen på bokfika i juni! Biblioteket bjuder på fika och bokprat. Vi testar på roliga boklekar! Om det är fint väder sitter vi ute. Ingen föranmälan!

Läs mer »

Trallbo grönsaker & ägg

Försäljning av ägg och grönsaker i våran grönsaksbod i Östervåla! Det finns även möjlighet att titta på odlingarna och hönsen.

Läs mer »

Visning av Mårtsbogården i Östervåla

Visning av Mårtsbogården, Östervålas hembygdsgård sedan 1930, här finns bland mycket annat ett möbelmuseum, ett snickeri och flera andra intressanta byggnader. Visning och kaffeservering kl 13 - 16 denna söndag - och varje söndag t o m 6 augusti!

Läs mer »

Visning av Kartans snickeri

Följ med på en resa genom tiden genom en visning av Kartans snickeri. Här började man verksamheten 1917 och i dag är det ett av de få komplett bevarade snickerierna som finn i landet.

Läs mer »

Visning av instrument

Johan Wallin visar och berättar om Strand-orgeln och Dillnermuseet med samlingar av Psalmodikon.

Läs mer »

Hopklistrade hjärtans sång

Dikter och toner med Cecilia Jansdotter och Christian Josefsson.

Läs mer »

Sommarkonst i Ingborgbo och Veteranbilar Ford i original

Kom för att titta på konst i den vackra Logen, och veteranbilarna ute. Tag en fika och sitt ned i den lugna fina miljön.

Läs mer »

Smida secondhand

Utvald secondhand-och vintageinredning för dig som älskar att hitta eller titta efter klimatsmarta guldkorn till ditt hem. Nytt och gammalt i en skön blandning i en fd fabrikslokal i där Bröderna Olsson tidigare tillverkat stilmöbler. Öppet året runt

Läs mer »

Solrosen- Secondhand och trädgårdscafé

Välkomna att fika och luncha i vårt trevliga trädgårdscafé. Handla i vår stora secondhandbutik som och är mycket omtyckt och välbesökt. Antikt, kuriosa, möbler, elektronik, kläder och böcker samsas i trevlig harmoni och exponering.

Läs mer »

Gårdsbutik

Liten gårdsbutik med ett urval svenska varor av hög kvalitet. Porslin, presentartiklar mm

Läs mer »

Loppisladan

Välkommen till Loppisladan i Bjurvalla. Vi är några grannar som gått ihop och har loppis under sommaren. Stort utbud. Gårdsbutik på gården med både inredning och ärbart. Kaffe finns, dukat i trädgården

Läs mer »

Öppet hus Johanna hälsa och coaching

Den enda PT-lokalen i Östervåla, med både pass enskilt och i små grupper. Alla åldrar. Kom och kolla in stället, prata en stund, ställ frågor eller prova på träning. Passar inte tid och dag så hör av dig så kan vi kolla på en annan dag.

Läs mer »

Kostnadsfri prova-på träning hos Johannas hälsa och coaching

Prova på funktionell träning, en blandning av styrka, kondition och rörlighet. Oavsett om du tränat innan eller inte så kan du vara med. Alla pass kan anpassas efter din nivå. Det är max 6 personer per pass. Boka din plats via sms till 0737248602.

Läs mer »

Sommarmarknad i parken

Välkommen på sommarmarknad i parken i Östervåla! Försäljning av hembakt, plantor, hantverk och lotterier. Även servering av hamburgare, kaffe och smörgås erbjuds.

Läs mer »

Museet på Skogsvallen

Skogsvallen har ett unikt museum där man kan se hela parkens historia genom affischer på nästan alla artister som stått på den anrika scenen. Det kommer finnas fika till ett förmånligt pris att köpa.

Läs mer »

Konsert med Johnossi

Konsert på Skogsvallen med Grammisvinnare- och P3 Guld vinnande rockduon Johnossi Entrén öppnar klockan 20.00 och parken stänger 02.00. Biljetter går att förköpa på Tickster.com och vid entrén.

Läs mer »

SchoNannes Kläder och Skor

Välkomna till oss på SchoNannes Kläder och Skor! Vi säljer kläder och skor till hela familjen samt presentartiklar och associerar i form av smycken, väskor, doftljus, med mera.

Läs mer »

Smida secondhand

Utvald secondhand-och vintageinredning för dig som älskar att hitta eller titta efter klimatsmarta guldkorn till ditt hem. Nytt och gammalt i en skön blandning i en fd fabrikslokal i där Bröderna Olsson tidigare tillverkat stilmöbler. Öppet året runt

Läs mer »

Loppisladan

Välkommen till Loppisladan i Bjurvalla. Vi är några grannar som gått ihop och har loppis under sommaren.
Stort utbud. Gårdsbutik på gården med både inredning och ärbart.
Kaffe finns, dukat i trädgården

Läs mer »

Museet på Skogsvallen

Skogsvallen har ett unikt museum där man kan se hela parkens historia genom affischer på nästan alla artister som stått på den anrika scenen.
Det kommer finnas fika till ett förmånligt pris att köpa.

Läs mer »

  • Evenemangsdagar

  • Kategorier/Ort